Account

Je Levéa-account verwijderen

Als je je account verwijdert, wissen we je account, al je kinderprofielen, herinneringen, gedeelde links en opgeslagen foto's, video's en opnames. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

In de app

  1. Open Levéa en ga naar Meer.
  2. Tik onderaan op Account verwijderen.
  3. Bevestig dat je je account en alle gegevens wilt verwijderen.

Via deze pagina

Heb je de app niet meer? Log hieronder in met je Levéa-account om het te verwijderen.

Lukt het niet?

Mail vanaf het e-mailadres van je account naar levea@bitmash.nl. We verwijderen je account dan binnen 30 dagen en laten het je weten.

Meer over hoe lang we wat bewaren lees je in de privacyverklaring.